Rimvydas. Kas rašoma apie mano vardą?

RIMVYDAS

Vardo diena - VII.21. Vardo skaičius - 3
Rimvydas - iš liet. “rimtas + išvysti”. Rimvydus globoja Saturnas. Jų mintys visada ramios, viskas apgalvota iki smulkmenų; retai kada pasireiškia impulsyvumas ir emocijos bei skubotumas. Jie labai vertina kiekvieną minutę ir kelyje į tikslą užima tvirtą poziciją bei visada žino, ko nori.

Rimvydai garbina pasisekimą, valdžią, pagarbą, tradicijas. Kartais jie apie save suburia tvirtovės sieną, atskiriančią juos nuo aistrų ir instinktų, laikydami juos antraeiliais dalykais. Ir visgi jų protas bei energija nukreipti saviems egoistiniams tikslams įgyvendinti.

Rimvydai, judėdami pirmyn, niekada nesižvalgo į šalis, neieško lengvų kelių, jie drąsiai sutinka gyvenimo negeroves ir praradimus. Jie tvirti ir užsispyrę, aukoja savo jausmus ir laisvę dėl ateities pergalės.

Kokį darbą bedirbtų, į jį įdeda visas jėgas. Jiems niekas neatrodo lengva ar nereikalinga dėmesio. Netgi nereikšmingos užduotys jų akimis įgyja pirmaeilės svarbos.

Rimvydai meilėje ir sekse tiesiog nenuspėjami, jie blaškosi nuo vieno kraštutinumo prie kito. Patys savo esme labai kuklūs, pasitikintys, bet patyrę apgaulę, gali iškelti žmonai audringas scenas.

Rimvydai darbe, kaip ir visur, į pirmą vietą skiria discipliną. Jų principas: geriau turėti žvirblį rankose negu gervę danguje.

Rimvydai siaurų profesijų žmonės. Geri matematikai, chemikai, astronomai, politikai, stambių firmų vadovai, antropologai, muzikantų ar artistų impresarijai.

Jei JŪS taip pat norite sužinoti kas rašoma apie JŪSŲ vardą, galite sužinoti, papsaudę šią nuorodą: http://reafamily.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=624%3Avarduzinynas&catid=47%3Anumerologija&Itemid=148&lang=lt.

1 comments:

Daug kas atitiko.. Toks aš ir esu.

Rašyti komentarą