Kaip pradėti E-verslą?

Elektroninio verslo idėją turinčiam žmogui pirmiausia reikia įsigyti internetinį vardą (domeną), vietą tinklalapiui įdiegti (hostingas) ir sukurti patį tinklalapį.

Padovanokite lašelį savo gerumo...

Kartais mes nesusimąstome, kaip slenka laikas sužeistam, sergančiam žmogui. Laukimas, skausmas ir didžiulis noras gyventi lydi jį kiekvieną minutę.

Audi prieš BMW

"Audi" ir BMW - vieni didžiausių konkurentų viso pasaulio automobilių rinkose.

„The Baseballs“. Vokiškas beisbolas, ištrauktas iš močiutės spintos

Vizualiai vokiečių trijulė „The Baseballs“ šiandieniniame kontekste gali priminti nesusipratimą. Jų atliekamos muzikos skambesys – irgi nėra įprastas šių laikų klausytojo ausiai.

5 sėkmingo internetinio verslo pagrindai

Internetinio verslo įmonė, tai tokia įmonė kurios pagrindinis verslas sukasi internete. Pateiksime 5 esminius dalykus kurių reikia laikytis norint sukurti sėkmingą verslą internete.

Tinie Tempah - Love Suicide (Ft. Ester Dean)



Our love suicide
Our love suicide
Our love suicide

SEL - Aš žiūriu į tave, pasauli


Naujos kartos namai

Mūsų pasaulis tobulėja kiekvieną dieną. Atsiranda naujų prietaisų, vaistų ir idėjų. Vis dažniau ir dažniau pastebime, kaip stengiamasi viską sujungti į vieną visumą, kaip mes susiejame visus turimus daiktus.

Šiandien su jumis noriu pasidalinti video, kuriame Corning kompanija dalijasi savo ateities vizija. Šios vizijos centre – specialus stiklas. Galbūt tokius namus mes turėsime labai greit? Juk jau turime operacinių sistemų leidžiančių susieti įvairiausius įrenginius.


Neįtikėtini poelgiai

Šiandien internete užtikau video, kuriame sudėtą daug įvairiausių žmonių poelgių – didžioji jų dalis tiesiog neįtikėtini!

Mes neturime kovoti dėl mylimųjų



"Pasilik. Man reikia Tavęs." - Negi ne tokiais žodžiais bandome sustabdyti tą žmogų, kurį sakome, kad mylime ? Prisiskaitę įvairiausių tekstų apie tai, kad reikia kovoti dėl meilės, nepaleisti mylimųjų mes būtent taip elgiamės, nes manome, kad taip geriausia ne tik mums, bet ir mylimam žmogui. Bet, ei, kovoti su kuo ? Vėjo malūnais, kaip Don Kichotas ar su pačiu savimi ? Nepaleisti žmogaus ? O už kokių virvių laikome juos pririštus ?

„Audi“ atsakas į naują trečios serijos BMW – atnaujintas A4

„Audi“ turbūt tiesiogiai stebėjo trečios serijos BMW premjerą. Išvydę, kad bavarų automobilis atrodo puikiai, neprabėgus nė savaitei pristatė atnaujintą tiesioginį „trečiuko“ konkurentą A4.
Atnaujinimų sulaukė visa A4 gama – A4 sedanas ir universalas, greitasis S4 ir šiurkštesnis „Allroad“. Iš pirmo žvilgsnio sunku pastebėti, kas buvo pakeista. Tačiau pažvelgus atidžiau, atnaujintų detalių pastebėsite daugiau nei likusių senų.
A4 priekinis ir galinis buferiai pakeisti naujais. Variklio dangtis – naujas. Priekinės dalies dizainas – naujas. Taip pat ir visi žibintai. Naujieji tapo panašesni į kituose „Audi“ modeliuose naudojamus žibintus – su LED lemputėmis išdėstytomis bangele.
Viduje – naujas vairas, atnaujintos salono medžiagos ir paprastesnis multimedijos valdymo MMI sistemos valdymas.
Šiokių tokių atnaujinimų sulaukė ir techninė automobilio dalis. Galėsime rinktis iš šešių variklių. Visi jie – su tiesioginiu degalų įpurškimu, bet neliko nė vieno atmosferinio. Visi jie gali būti derinami su „Quattro“ visų keturių varomų ratų sistema. Pavarų dėžių pasirinkimas taip pat labai gausus – šešių mechaninė, CVT automatinė (variatorius), aštuonių automatinė ir septynių pavarų dviejų sankabų automatinė.